Meerglas
Home » Schuifdeuren op maat Bel nu » 023-230 20 10

Voor schuifdeuren op maat of een schuifsysteem gaat u naar glashandel MeerGlas in Hoofddorp

MeerGlas; maatwerk tot op de millimeter

Glazen wanden en schuifdeuren hebben hun plaats ingenomen in moderne interieurs. Ze worden vaak gebruikt als afscheiding in kantoorruimtes maar ook in particuliere woningen ziet u veel glas. Met glas kunt u namelijk eindeloos creëren en combineren. Schuifdeuren op maat op kantoor kunnen bijvoorbeeld voorzien worden van uw bedrijfslogo, eigen foto’s of andere designs. De doorzichtige aard van een glazen wand of schuifsysteem zorgt ervoor dat ruimtes groter lijken en door meer lichtinval heeft u een meer ‘opgewekte’ sfeer dan in een donkere kamer. In Haarlem en omgeving is MeerGlas, de glasservice die graag met u meedenkt. Wij bieden glasoplossingen op maat waarvan u versteld staat.

In Haarlem of omgeving op zoek naar een glazen schuifsysteem of schuifdeuren op maat? In Hoofddorp is glashandel MeerGlas gevestigd.

MeerGlas heeft al ruim 30 jaar ervaring in glas. Wij weten wat een persoonlijke benadering, kwaliteit en service is. Bij glasschade bieden wij elk moment van de dag een oplossing, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag kunt u MeerGlas bellen op 023-2302010. Voor oplossingen op maat zoals schuifdeuren of een schuifsysteem kijkt u op onze website. Hier ziet u onze mooie voorbeelden in glas, omdat wij maatwerk bieden.

Zoekt u in de omgeving Haarlem een goede glasservice? MeerGlas in Hoofddorp is een goede leverancier. Een overzicht van wat wij bieden:

Kom langs in onze showroom!

U bent welkom in onze showroom aan de Broekermeerstraat 122 in Hoofddorp. Door onze vele mogelijkheden in glas zult u versteld staan. U bedenkt het en wij maken het voor u op maat. Laat onze vakmensen een offerte maken. Vul ons online contactformulier in en wij nemen snel contact op. MeerGlas is meer dan glas!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Veiligheidsglas - Geslepen spiegel - Douchewand op maat - Keuken glazen achterwand - Schuifdeuren op maat - Glaswand douche - Glasservice Hoofddorp