Meerglas
Home » Glaswand douche Bel nu » 023-230 20 10

Een douchedeur of douchewand van glas? Glashandel MeerGlas in Hoofddorp heeft uw douche glaswand in alle soorten en maten

MeerGlas; meer dan glas

In het huidige interieur ziet u tegenwoordig veel glas. Een glazen tafel van crashglas in de woonkamer, een wandspiegel of een douchewand van glas in de badkamer? Met glas combineert u eindeloos. MeerGlas, de glashandel in Hoofddorp denkt graag met u mee.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring. MeerGlas, de glasservice uit Hoofddorp weet wat kwaliteit, service, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering is. Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen in de week oplossingen bij glasschade. Bel 023 2302010 of kijk op onze website als u een glaswand voor uw douche nodig heeft. Ook hebben wij een online contactformulier waar u uw vragen achter kunt laten. Wij komen dan snel bij u terug voor een oplossing in glas.

Maatwerk in glas bij MeerGlas; dé glashandel in Hoofddorp

Glas wordt gemaakt van zand. Het lijkt zo gewoon maar is bijzonder. Stelt u zich voor dat zand gesmolten wordt tot een vloeibare massa bij een temperatuur 1400 graden. Bij deze temperatuur moet het glas snel worden gevormd in de fabriek. Zo kan MeerGlas in Hoofddorp uw douchewand van glas op maat fabriceren. Ook van uw weggegooide glas uit de glasbak wordt op die manier nieuw glas gemaakt. Dat is duurzaam en goed hergebruik dus.

Voor het leveren en plaatsen van glas bent u bij onze glasservice in Hoofddorp aan het goede adres. Ook als u een snelle service nodig heeft door glasschade. Wij leveren:

In onze showroom aan de Broekermeerstraat 122 in Hoofddorp bent u meer dan welkom. Wij laten u graag zien wat er mogelijk is met glas. Onze vakmensen maken van uw wensen graag een offerte op maat.

Neem vandaag contact op voor glas op maat!

Wij bieden de glas oplossing die bij u past. Op onze website ziet u vele prachtige voorbeeldfoto’s van badkamers, keukens en woonkamers. U kunt ook ons online contactformulier invullen zodat wij snel met een passende oplossing komen, want MeerGlas is meer dan glas!


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Veiligheidsglas - Douchewand op maat - Geslepen spiegel - Schuifdeuren op maat - Glaswand douche - Glasservice Hoofddorp - Keuken glazen achterwand